Friday, May 22, 2015

RICK MAHORN BIG MAN CAMP, BEOGRAD: 3-12.7.15

Sta cini drugacijim RICK MAHORN BIG MAN CAMP od drugih kampova za visoke igrace?

Najbolji kvalitet, pristupacna cena koja omogucuje fizicki I mentalni deo kampa, koji su vrlo jedinstveni.

Preko 30 godina , Pete Newel Kamp je bio mesto gde vise od stotine NBA igraca I kolez igraca na visokim pozicijama , pomoglo im je da razviju svoju untrasnju igru .Ali cena kampa (1750$ za 18 sati treniranja) I mesto ( Havaji) je vrlo nepristupacno I skupo za Evropske igrace . RICK MAHORN BIG MAN CAMP donosi isto iskustvo u Evropi za mnogu pristupacniju cenu.

Vise od toga, kamp je napravljen oko dobrih trenerskih principa da vam omoguce da napredujete na najbolji moguci nacin. Sta cini ovim kampom izuzetno vrednim:

  • Vezbe su napravljene da vam omoguce da razumete bolje igru ispod kosa, sa koncetracijom na vezbe od kojih cete da naucite, ne samo da usavrsite potez na treningu nego da mozete da primenite to na utakmici, kad je najbitnije.

  • Rik Mahorn, bivsi clan cuvene ekipe Detroit Pistonsa, takozvani Losi momci,18 sezona u NBA, dve godine u Evropi, donosi ogromno iskustvo I omogucuje znanje, ucenje zajedno sa ostalim trenerima kampa.

  • 3 na 3, 5 na 5 trening utakmice, ce vam omoguciti da naucite vezbe koje mozete da primenite uzivo u raznim situacijama na utakmici. Dodatak tome bice zakazana prijateljska utakmica kasnije tokom kampa uz prisustvo menadzera, trenera I skauta koji ce biti pozvani, glavni cilj ce biti da sve sto ste naucili tokom kampa da mozete da primenite u realnim situacijama tokom utakmice.

  • Ucesnici kampa mogu da zakazu licne video snimke, I skaut izvestaje za niske cene, koji ce vam biti znacajni za one koji planiraju da igraju u Americi na koledzu.

  • Mentalne trening sastanci su kljucni da naprave razliku izmedju sampiona I obicnog igraca, ukljucujuci fokus, samopouzdanje, vizualizacija, postavljenje ciljeva, ucenje iz gresaka , da ostanete konkuretni, odrzavanje pobednickog razmisljanja , kontrola ljutnje. Svi razlozi koji pomognu sampionu da igraju konstantno na visokom nivou.

  • Ucesnici kampa ce takodje imati priliku da organizuju privatne individualne sastanke koji su poverljivi sa Dr Mitch Smithom , direktorom kampa za psiholoski deo pripreme igraca , ujedno igraci mogu da istraze I jacaju svoju mentalnu izdrzljivost.


  • Ucecnici ce biti praceni posle kampa I pomoci ce im se da sve sto nauce tokom kampa da primene posle.

No comments:

Post a Comment